Omigen

Vilken tur att jag kan ta nya tag. Låg i sängen i morse och bestämde mig för nu skall jag börja träna på gymmet igen. Idag alltså... men jag fick säga till på skarpen. 
Ny upplevelse vaknade före väckarklockan men jag somnade alltså redan vid 21-tiden igår kväll. Kan man skylla det på... åldern. Eller är det så att förhållandet ingen träning/tröttare hänger ihop? Ja! 
Härligt att vara så pigg att jag till och med kommer i god tid till jobbet ... så efter två vändor till Orsa och en tur till Våmhus så är det rast och jag står vid bilen och en liten röst i mitt huvud säger:  du har ju inte druckit kaffe ännu åk hem. Men det blev en sväng till gymmet som planerat, 45 minuter på löpbandet en mjukstart. Nu säger någon du kan väl gå ute, nej det blir inte alls lika effektivt, men någon skogspromenad kan det bli ändå fast inte idag då.
Eftermiddagen blir några turer till Orsa, då kan jag passa på att kolla en annan fin utsikt över Orsasjön, den utsikten finns på altartavlan i Trunna kyrka. Synd att man blir så hemmablind många gånger. Fick fint sällskap på bussen dotter och barnbarn. 
Avslutar dagens aktiviteter med en lång skogspromenad i Vattnäs, hade sällskap. 
Härlig dag, mycke sol
Sol blir man glad av
Jag är nöjd och glad
 
 
 
 
 
 
 
Till top