Jo just det

Många delar i mitt liv som ger helhet... familjen ...familjen ... att vara mormor ... tillsammans i kyrkan ... min tro ... gemenskap med kompisar ... egen tid ... bra musik ... bra filmer ... simma/träna ... åka båt ... koppla av med en god bok ... ja jobba ett tag till ... dela med sig ... det finns många delar som gör livet meningsfullt. 
Klockan är 08.17 mobilen ringer det är Pernilla, sover du? ja du väckte mig. Hon saknar frukostmat och har ingen bil. Ja då får jag väl försöka vakna men först ett glas örtdryck. 
Ja även idag blir det att ratta bussen några varv först Nusnäs till Garsås sedan några vändor till Våmhus. Man kan inte klaga på värmen den har verkligen slagit till med full kraft.
 
 
Morgonpromenad blev förmiddag och i Vika i sällskap med Pernilla, Oliver och Viktor det går inte så fort men det får man räkna med Oliver måste ju kolla ett och annat under vägen. Klockan går fort jag måste hem för att jobba, det är kö mot jobbet så jag tänker jag löser väl av vid kajen, klockan är 14.17 så jag loggar in på min tjänst och inser att jag börjar ju först 15.17 suck! Åker hem igen och går en liten promenad med Ammie.
Fin plats att ha väntetid på
 
Mycke väntetider på kvällstjänsterna. 
 
23.02 står det på tjänsten ja då slutar jag, nu skall jag göra annat ett tag återkommer till jobbet först den 10 juni ... jag ta lite semester mitt i pensionen.
 
 
 
Till top