Tack och hej då lilla lägenhet, du har varit min trygghet.

Klockan är faktiskt 01.30 den 28 juni 2023 och jag sitter i min gamla, fula, sköna, slitna, röda fåtölj och ser tillbaka på en något kaotisk dag.
Körde lite saker från lägenheten, åkte för att handla färg då fick hundarna följa med hmm det blir väldigt varmt i bilen men precis när jag parkerade bilen så kom det ett stort moln så det gick ju bra. Vi åkte och lämnade delar till Volvon så att den kan bli användbar snart.
 
Hundarna fick en promenad i skuggan och jag fick en liten paus, tillbaka till verkligheten i huset målade listerna i det som skall bli mitt sovrum, jo det blir nog bra, värre är det med taket det är ojämt trots två strykningar.
 
Vi två så lämnade jag hundarna i lägenheten, då ringde Pernilla hon behövde lite hjälp, jag var ju ändå i Noret och Elon för att hämta Ozongeneratorn PRO suck det var ju fel model upptäckte jag när jag packade upp den. Passade barnen i fem minuter så att Pernilla kunde köpa sig en ny skrivare.
 
Hem till huset för att äta lite mat klockan närmade sig arbetstid igen. Nu började det krångla för jag hittade inte mina arbetsnycklar, åkte i illfart till lägenheten nej ingen nycklar, tillbaka till huset, klockan tickade nu hade jag börjat jobba fortfarande inga nycklar ... nu börjar jag bli riktigt stressad ... jo så plötsligt minns jag igår hade jag allting i en plastpåse och där låg nycklarna i botten på kassen.
 
Tio mintur sen började jag resan mot Malung men vi var i alla fall i tid till Malung, det var en så kallad spetsvändning så två minuter senare var jag påväg hem igen. Men har det började krångla så lär det fortsätta väl tillbaka i Mora resecentrum så krånglade bussen, den tutade, varningsblinkersen blinkade och backen gick inte att få ur, det kan man kalla kaos med lite hjälp från trafikledningen så löste vi i alla fall och turen avgick ca 15 minuter för sent men resten av kvällen flöt på så fint.
 
Avslutade min kväll natt med en vända till huset och lämnade av lite grejer, Pysen vandrade omkring på tomten allt var ju lugnt klockan var ju midnatt.
 
För er som följer mig så vill jag meddela att pågrund av att det inte finns något fiber i huset kan det dröja innan nästa inlägg.
 
Så ha det gott alla vänner 
så hörs vi när jag fått bredband igen.
 
 
 
 
Till top