Hur skall det bli?

Kan man dra i handbromsen i livet, mina dagar går så fort, det går liksom fortare och fortare. I går var det torsdag och nu plötsligt är det lördag för klockan är över midnatt.
Vi blir inte yngre sa en bekant till mig, funderar vad han menade med det? Jo det är ju ett faktum ... vi måste ta tillvara tiden.
Skall man göra saker så är det ju nu eller vissa saker kan man ju inte göra just nu, men ta tillvara varje dag det kan vi göra. Lev som varje dag var den sista.
 
Ja och nu har det visst passerat en hel dag till innan jag fick tid att sitta ner och skriva några rader. Och vad har gjort denna dag, tvättat kläder, stått i bilkö till norets köpcentrum och sedan tillbaka, varit på 40 årskalas vilket var trevligt båda barnbarnen var med men det gick bra ändå. Ja resten av dagen har jag alltså passat Oliver och Viktor, tänk jag planerar hur jag skall göra, men dom lyckas alltid planera om nej det blev inte som jag tänkt idag heller.
           🌏                             ✈                                🌎                            🏝
Såg en bild på datorn och insåg att det finns ett land till som är värt ett besök och det är Skottland, jag och Tommy pratade om att åka dit men det blev aldrig av. Så nu har jag Kanarieöarna, södra spanien Cadez, Gardasjön i Italien, Israel och Portugal, ja och Skottland då. Kanske inte i nämd ordning fast Teneriffa är först ut i alla fall gärna redan nu i november om det är möjligt. Dream on!
Bäst att ta vara på livet
Leve det just nu! 
 
 
Till top