Ta tjuren vid hornen

Dag 4/77 Känner det som jag snurrar i mitt eget lilla hjul eller kanske måste det vara så när jag försöker åstakomma en förändring ... För det första, periodisk fasta alltså ätfönster mellan 9-10 till 18-19. Nog om det bara att ta tag i. Steg upp halv åtta och det kändes som en hel evighet fram till 10.00 och frukosten, fram till dess blev det vatten och örtdryck. Utmanande.... Ja det fick bli en morgonpromenad med Ammie medan klockan går....
 
Tänk nu är restiktionerna gällande covid-19 borta för oss som har vaccinerat oss, funderar över om man skall fråga folk om dom är vaccinerade eller? Och snart skall vi öppna framdörrarna, jo jag är vaccinerad men det finns väl inga garantier för att inte bli sjuk i alla fall. Nej jag tänker fortsätta att hålla avstånd och tänka mig för. Tror inte jag vill jobba under någon vecka när dörrarna öppnas orkar inte med alla diskutioner med dom som glömt pengar eller kortet för att dom varit gratisåkare. 
Det har varit en villfarelse bland många bussåkare att det har varit gratis men nu blir det ordning igen, det finns även kontrollanter i farten.
 
Så var det dax igen för lite jobb, skönt att sitta bakom ratten ett par timmar ... hmm men nu måste jag planera in min mat också vilket jag inte gjort på väldigt länge utan fixat maten i sista minuten. Men nu blev det kycklingwok till lunch och herbalifeshake till middag allt går om man bara tänker till.
Det blev en skön dag.
Känner mig mycke nöjd.
Hoppas du också är 
nöjd med din dag.
 
 
 
 
Till top