Livet från den ljusa sidan ... bra jobbdag,

Jo körningen på morgonen gick som en dans så skönt inte trött trots den tidiga timman, hem på rast. Satsade på att få ute julgranen på plats med ljus och allt. Den var svår att få rak, sedan förfrös jag nästan fingrarna när jag skulle få ordning på ljusen och plötsligt var granen sned igen, då gick jag in för att fixa en förlängningssladd och även det blev fjasko av, så nu lägger jag ner en stund och tar en promenad med hundarna.
 
Tänkte på det här med så kallad "Bucket list" eller Saker-att-göra-innan-man-dör. Jag är så nöjd med mitt liv att jag inte har någon sådan, bara det som faller mig in och det kan vara nog så härligt. Det här med att vara pensionär har inte riktigt fungerat när jag  jobba 50 procent, umgås med mina barnbarn, fixa planera mitt hus och ibland göra något annat tar min tid men det är så härligt så härlig ja livet alltså. Men jag tänker inte sitta på ålderdomshemmet och vara bitter, ångar ingenting av mitt liv.
 
Ett litet irritationsmoment idag när man ligger 12 minuter sen och kör om lite bilar i vänster filen och plötsligt ligger en bil i bägge filerna alltså han blockerar, nej jag säger inget mer men jag var ganska irriterad en stund, tur man inte är långsint.
 
Nu skall jag inte jobba på tre dagar igen, känns bra. Avslutade dagen med att sitta barnvakt för en sovande Leia medan Jessica gick kvällspromenad med hundarna, det vill söga jag vilar en stund och strötittar på tvn.
 
Intressant dag och livet jag lever.
Vi måste ta vara på livet vad som än händer sedan.
 
Till top