IGÅR VA BRA

Somnade till Curt Haagers musik på spotify blir så nostalgisk .... nästan varje låt har en speciell betydelse eller påminner om någon.
 
Mitt liv upptas mycke av mitt jobb med långa dagar, tidiga mornar och sena kvällar. Jag är ledig när andra jobbar och tvärt om.
Att börja 11.45 är en lyx, just denna dag har jag inga hundar och ingen dotter som ringer och vill ta en promenad, det är tyst så jag passar på att ligga kvar i sängen länge, dricker mitt örtte och lyssnar på radion. Där pratar dom om att det är många som åker buss utan att betala, dumt det innebär säkert indragna turer i sin förlängning. Dessutom fick jag reda på att vi i ett helt år till skall ha framdörrarna stängda, undrar om det inte finns någon bättre lösning.
 
Det blev en lugn förmiddag där jag hamnade framför tvn å så kaffe och macka förstås kände mig lätt till sinnet när jag sedan åkte till jobbet. Ingen stress idag ....
 
Turen runt Sollerön fortsatte i samma sinnesstämning allt bara rullar på. När jag kom till sundet stålade solen över vattnet, såg en båt med två personer aj aj som stod upp i båten, men det var en så fin spegelbild. Åkte över Sollerön och kommer ner mot Gesundabron och solen strålar mot en spegelblank sjö, skogen speglar sig i vattnet öar och vikar likaså. Det var så fint hade lust att stanna, men det tillåter inte turlistan, tyvärr. Solen följde med mig hela turen runt och gjorde mig så glad och stegen var så lätta när jag gick hem för en fikapaus före turen till Malung. En annan fördel med min bostad som ligger 6 minuters promenad från resecentrum
Sedan gick solen i moln. 
Men inte mitt humör.
🥀
 
 
Till top