Jag vet i alla fall att jag gjort rätt val även om .....

En kompis sa att hon tittade upp på min gamla lägenhet när hon åker förbi, men jag minns inte ens att jag bott där, tittar aldrig upp funderar inte ens, alltså har jag gjort rätt val. Men blev ju utskälld sista dagen jag bodde där så kanske har gjort sitt till, kände mig orättvist behandlad. Men nu har jag en egen gräsmatta så härligt, dessutom kan jag lyssna på musik utan att fundera om mina grannar störs.
 
ÄR SOMMAREN SLUT, SISTA JULI , DET REGNAR OCH REGNAR OCH DET ÄR HELT OKEJ ATT HA TRÖJA PÅ SIG.
Måndag hela dagen, nu börjar nerräkningen tills jag skall åka till värmland och umgås med Theodor, Theres och Janne, undra om SUBen skall få följa med får väl ha kläder på mig när jag är på den haha precis som jag inte skulle hamna i vattnet. Köp en våtdräkt sa någon skulle inte tro det, stannar hellre på land.
 
Igår var det en arbetsdag och idag en till, körde kvällsturen till Malung fick med mej en fd arbetskamrat från Malung, jätte trevligt med någon som sitter och pratar, han hade varit i Bohuslän dit borde jag också åka, oj nu var det länge sedan alldeles för länge sedan. Det var igår, idag har jag varit till Falun och vandrat omkring, ätit lite så och njutet av livet. Att man får ha det bra. 
Satt på en bänk en stund och tittade på kanalen som dom gjort iordning
Efter en liten tur till Vika för att passa barnbarnen så tog jag tag att få tvn på plats, en liten bit i taget. Vet inte om det var så nödvändigt men nu står den där och jag kan titta på tv4play och svtplay, alltid något.
Nej nu stänger vi butiken och säger Godnatt!
 
Ursäkta den dåliga svenskan men
jag orkar inte omformulera texten
 
 
 
Till top