Nöjd ändå!

Sommaren är kort
Det mesta regnar bort
Men nu är den här
Så ta för dig
Solen skiner idag
Hösten kommer snart
Det går med vindens fart
Så lyssna på mig
Solen skiner
Kanske bara idag.
 
Men just idag har yr.no lovat regn och blåst, men nu är det så att i Arnön skiner solen så även om det blåser är det ganska behagligt. Konstigt hur man påverkas av vädret när man är ledig.
Passar i alla fall på att titta på lite serier på datorn och samtidigt hålla koll på lilleman i babymonitorn. Theres har tagit uppgiften ...disk.
Fram på dagen satt jag i solen och njöt av att det faktiskt inte regnade, många tankar for genom huvudet bland annat att Tommy aldrig mer kommer att ringa och fråga ... ja om vad som helst, känns sorgligt. Andra tankar... ska jag ha husvagn, husbil eller en sommarstuga? Och så dyker Tommy upp i huvudet igen ... nu är inte huset i Vika så viktigt längre för honom var det viktigt att det blev kvar i familjen men nu kvittar det. Solen värmer skönt och blåsten svalkar, emellanåt kommer det moln men inget regn i sikte. Mina tankar spinner vidare... hur gör man för att pengarna skall räcka när man vill leva länge och hur gör man för att leva länge ... tankar på att det bara kan ta slut känns inte bra.
Drömmen vore en tomt vid något vattendrag där jag kunde bygga mig ett takt över husvagnen eller husbilen så man kunde använda den som bostad även när den är garagerad ... vinst på lotto skulle sitta fint, lite mer än 23:-.
Tomas Ledin fick rätt solen skiner idag så bäst att ta vara på den ......
Av någon anledning hamnade jag på söka hus i spanien och Cadiz, tror nog jag blir kvar i sverige ett tag till. Fint ställe Cadiz i södra spanien ligger på en liten halvö som sträcker sig ut i havet.
Vi gick en liten promenad ut mot Vänern och höll på att blåsa bort, det gick gäss på sjön, så vi gick åt ett annat håll men innan vi han hem igen började det regna och vi blev ganska blötta, nyckfullt väder.
 
 
 
 
     
 
 
 
Till top