Öhhh!

Att gå upp för Gesundaberget var säkert bra för både pumpen och flåset men mina stackars ben är det träningsvärk i och dom vill inte gå upp och ner för trapporna längre...öhhh!
Bilar är bra att ha men bara när de fungerar och nu står min Opel ssstill för alltid suck den går inte att laga. Drygt med saker som kan gå sönder men nu måste jag hitta en ny i alla fall. Tur att jag har lite pengar sparade, alla har inte råd med det.
Annars är livet toppen.
Mormor på heltid i två dygn, alla dessa påhitt som Leia håller på med ja allting tar så lång tid, leka lite här gå och gömma sig, helst bli jagad runt runt och hon ger aldrig upp och mitt tålamod är inte alltid på topp. Mina barn var säkert likadana men minns inte det eller så var tålamodet bättre, det är trots allt 30 - 35 år sedan.
Strålande morgon när Leia vaknar av sig själv längtar efter mamma i samma andetag frågar var är mobilen. Jag vill ha en prickis, tyvärr har bara rågi, med skinka, jag har bara ost, Leia svarar okej.
Jag lägger fram kläder och frågar: Vad vill du ha, inga problem kläderna åker på, hopp i skorna och vi är påväg till dagis.
Gillar när allt bara flyter.
Mormors nerver är lugna.
Morgonpromenad med Viktor och Ammie utmed kajen och Tingsnäs. 
På eftermiddagen var det dax att leka i våran lilla trädgård Ammie går på upptäcktsfärd medan Leia gungar och sparkar boll.
18.16 kliver jag på bussen till Vika via Sollerön, andra gången idag jag är till Vika, passade Viktor en stund. Brist på sysselsättning har jag inte. Men just nu lite paus.
Det ska va skönt att leva!

 
 




Till top