Jag undrar

 MÖRKT UTE           
Väntetid vid busstationen
Jo jag undrar faktiskt efter morgonen körning, det är ju mörkt när jag åker mot Älvdalen och många stopp och guppig väg. Men känslan när man susar ja susar genom skogen, tittar på hastigmätaren och ser att jag bara kör i 70 km/tim och det är 90, till slut ligger jag 11 minuter sen. Jag kör ju så fort det bara går enligt mig, detta händer allt oftare när det är mörkt ute alltså jag tycker jag kör mycke fortare än vad jag gör är det självbevarelsedrift kanske. Tror inte man skall köra utöver sin förmåga det är ju en buss med massa skolbarn och det är halt ute.
 
LITE FULL I SKRATT, FAKTISKT!
En kille sa Go kväll klockan 8.00 på morgonen, jag blev lite full i skratt och det blev en flachback ... när jag var i 19 årsåldern och jobbade på Energiverken i Göteborg var jag ofta sen till jobbet (ja vi fick flexa) men jag var ju allt som oftast i sista minutern, då hade jag en kollega som frågade om jag hade kvällstidningen med mig. 
 
FULL TANK
 
Min lilla bil drar 0,69 vid blandad körning, nu är det en liten bil årsmodell -04, Opel Astra och liten motor, har bara gått 6700 mil, funderar på att sälja den för att köpa en lite större bil, nu får jag inte plats med alla barnbarnen och hundarna i min lilla bil.
 
HÄRLIGT, HÄRLIGT
Slutar redan 15.35 idag inget att rusa hem till, så skönt. Nu när jag ätit middag är klockan bara 17.00 funderar vad jag skall göra resten av kvällen. Gå till simhallen eller bära ut allt skräp till bilen så kan jag köra till återvinningen i morgon förmiddag eller åka och träna eller sitta kvar i fåtöljen och titta på tvn eller något annat?
 
Som vanligt tryck på 💝 
om ni gillar det jag 
Önskar alla en trevlig kväll.
 
 
Till top