Inget bestämt idag

Ja så var det igår morse. Sammanfattning av dagen. Avslutar dagen i Lesjöfors tillsammans med Pernilla & compani. Vi skall fira Theodor som har fyllt 1 år. Klockan är över midnatt innan det börjar lugna ner sig. 
Vet faktiskt inte vad denna dag tagit vägen eller vad jag gjort, lyssnade på klockradion och drack min örtdryck innan jag steg upp ur sängen. Som vanligt en vardag så hade jag Ammie men hon ställer ju inga krav utan ligger snällt på filten och väntar på sin mat och morgonpromenad, den blev ganska kort hmm tror jag. 
Gjorde ett besök på Lek&Hobby inhandlade en trehjuling till lilleman i Lesjöfors och lite andra saker, ett besök på Dollarstore resulterade i tre solstolar till barnbarnen, skulle haft korgar men hittade inte det jag sökte.
Pernilla är fortfarande utan bil och vad gör man då som mormor jo man åker naturligvis och hämtar Oliver så han får åka hem och ladda för fotbollsträning eller vad det nu är i treårsåldern. Mysigt när han blir glad när jag kommer och stora kramen.
En timma av mitt liv bara försvann medan jag satt i fåtöljen, ja den bara försvann, troligtvis behövde jag koppla bort allting. Men sedan fick jag fart promenad med Ammie, duschade inkl tvättade håret, lagade mat blev wokade grönsaker och kycklingbitar med smak av tacos, det blev gott i alla fall, packade och landade i Vika ungefär en timma efter vad jag lovat. Ja så då rullade vi mot Lesjöfors.
 
 Ny dag börjar med att vi roar barnen på  lekplatsen...
 
Grillad korv med bröd med efterföljande kaffe och kaka medan födelsedagsbarnet sov. Vi blev sittandes på altanen i flera timmar för solen värmde så skönt. Avkopplande dag även om Oliver som vanligt är i bustagen eller han är väl som 3-åringar är mest full fart framåt. Sedan bar det av ut i Trollskogen i samlad trupp ... kul 
 
 
 
 Några framför mig och några bakom precis som vanligt.
 
Oliver är trollet, jag behöver ingen bild för att vara troll, sägs det. Enligt Theo!
T
 
 Fin utsmyckning utmed stigen
 Hela gänget samlade vid utsikten
Härlig stämning i skogen verkligen som en trollstig
 Säger bara  ha det gott
Sov gott
Till top