Fredag den 31 mars 2023

LIVET LER JUST NU....
(utsikt från mitt sovrumsfönster när man tagit bort det oviktiga)
Nja det kanske var att ta i för jag har ju inte övervunnit profyrin, men är väl på god väg. Allting känns bra, det finns en harmoni i mitt liv oavsett vad som händer framöver för mycke kan hända, men jag mår i alla fall mentalt bra.
...MEN LIVET ÄR JU EN BERGÅDALBANA.
 
Det är skönt att stänga ute omvärlden för den är allt för brutal, det gör ont att se och höra hur illa människor far i vår värld orkar inte ta in allt men ibland måste vi väl hjälpa till sträcka ut en hand om man kan men det är inte alltid lätt att veta vad ....? Jag går inte hungriga, jag kan dricka friskt vatten finns i kranen, jag har rena hela kläder på min kropp och har en fin lägenhet att bo i men vad hjälper det andra människor att jag är tacksam för det .... ?? En kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon. Fadderbarn på Haiti, lunchkompis i en skola på Haiti och stöd till en skola i Rumänien det är mitt bidrag.
 
Kära läsare vad gör ni denna fredag? Nu efter att jag druckit upp min örtdryck blir det en sväng med Pysen, röja upp i tvättstugan och ta hand om tvätten, packa och äta lunch sedan bär det av mot söder men det är ingen stress idag heller.
 
Det är många som läser mina bloggar av någon outgrundlig anledning ja det ser jag men det skulle vara kul med någon kommentar då och då och så 💖
och då menar jag naturligvis här på bloggsidan. Ja det vore kul tycker jag.
 
Trevlig helg ni som hittar hit!
 
 
Till top