Så härligt

Vaknar i min härliga husvagn. Trodde jag drömde först, var visst lite spontan igår, umgicks med Viktor och Oliver sedan var det bara att dra sig ut i husvagnen och sova. Hade sällskap av Ammie, hon låg i sängen före mig.
Mormor och mormor igen hela dagen lång, umgicks med Viktor på förmiddagen vi tränade med att ligga på mage och tänja benen böj och sträck sedan sov han en stund. Lunch intogs på Wasastugan.. kålpudding med lingonsylt så gott. Lyssnat på Oliver som pratar om spöken blablabla. 
 Alltid lite nervöst att åka och besiktiga bilen, inspektören sa först det är visst gratis idag, Va? sa jag, du har ju redan betalt dessutom är det rent papper. Yes så skönt. Har varit ner en vända på gågatan oj vad lite folk undra om dom håller sig hemma pågrund av pandemin, man kan ju alltid hoppas. Det var lite folk i affärerna ingen trängsel och det gläder väldigt mycke, vi vill ju återgå till det vanliga livet igen så fort som möjligt.
 
 🐣🐤🐥🕊️🐣🐥🐤🐣
 
GLAD PÅSK! 
Men låt oss inte glömma vad påsken handlar om Jesus blir korsfäst, död och begraven men på tredje dagen uppstod han igen, allt för att vi skall har möjligheten att i tron på Jesus och det Han gjort ha frid med Gud. 
Så vad är då meningen med livet?
Jo att ha frid med Gud.
Glad Påsk!
 
Till top