Nej nu regnar det!

Längtar tillbaka till "Vi hade i alla fall tur med vädret" 
 
 
 
Resesällskapet var trevligt också, får väl leva på det minnet till nästa äventyr. Men framför allt minns jag en fin promenad som slutade vid en båthamn, gick utmed havet tillbaka till hotellet så härligt.  Idag regnar det mest hela tiden och jag har varit i Vika med pojkarna och Leia. Jag, Oliver och Leia var ner till båthuset och fiskade en stund, lille Oliver fick en liten söt abborre, jo mormor tog naturligtvis kort på barnet och fisken, nej det kom jag på när vi kastat tillbaka den lille kraken. 
Visst är man rik när man har tre döttrar och fyra barnbarn, några söner fick jag aldrig men nu har jag några genom mina döttrar, jo jag känner mig rik. Jag har ju en bonusdotter hennes sambo och deras två barn också, dom räknas nog också även om vi inte ses så ofta.
Som sagt det regnar idag så mycke blev inte gjort som var planerat, man får hoppas på en ny dag imorgon eller på torsdag, sedan väntar andra uppdrag. Vi har umgåtts inne i stället inte att förakta Oliver på sitt vis, lille Viktor med sitt humör och Leia den lugna lite mer behärskade. Oliver fick följa med när jag hämtade Leia på dagis, men han sov igenom alltihop fram och tillbaka till Vika. 
hörde en välkänd låt på radion:
Refr: Frihet är ett lustigt ord, som täcker ingenting,
ingenting är värt nåt, men e fritt.
Att ha människor att ta hänsyn till, att finnas till för, frågar mig vad är frihet? Att inte ha någon att bry sig om. 
Ta vara på din dag, ingen har löfte om en morgondag.
Till top