Dagen har gått med full fart framåt.

Vissa dagar innehåller allt, idag är en sådan dag. Först kom Ammie och Luna, dom hoppade upp i min säng, Ammie tyckte det var mysigt och kröp in bakom min rumpa varmt och skönt. Hann en liten promenad med hundarna innan Viktor och Selma kom. Det första Viktor sa; får jag titta på tvn och raggarbilar. Selma flinade med hela ansiktet där hon satt i sin bilbarnstol. Pernilla drog vidare mot Orsa för att hjälpa till på hotellet.
 
Britt kom och hämtade Viktor för han ville tydligen vara med farmor idag. Jag fick ägna mig åt Selma, hon var gnällig både hungrig och trött, tillslut efter lite mat så somnade hon. Det är blöjor, välling, hundar som gnäller, och försökte laga middagsmat, längtar efter en kopp kaffe när Selma somnat fick jag min möjlighet. Allt blev lite rörigt hundarna skulle ut men Selma sov ju. Pernilla och Oliver kom och det blev mer kaffe, gott med kaffe.
 
Laddade för resten av dagen som var en tur till Falun, så skönt att köra så här på eftermiddagen, jag är aldrig trött. Det var snö i luften och halt på vägen, men det gick som en dans. Gick en promenad i Falun kollade i lite affärer men för snål för att köpa något. Lullade hemåt igen med MixMegapol och massa härlig musik i öronen.
 
Innan det blev nattine hann jag passa en sovande Leia medan Jessica tog en kvällspromenad med hundarna.
 
Gillar dessa dagar, fulltecknad!
 
Till top