Måndag igen!

02.25 och jag är vaken fortfarande så härligt att lyssna på musik i alla former Candela, Jenny Öhlund, Uno Svenningson, Erik Gadd, jullåtar med diverse artister många är det som sjunger bra låtar.
Som sagt i min egen lilla bubbla!
 
 
Tänker på min lilla mamma,ja lilla mamma nu är det längesedan du lämnade oss, du är saknad.  När jag berättade jag skulle börja köra buss så skakade hon på huvudet, jag är morgontrött och pigg på kvällen hmm kanske inte stämmer med våra arbetstider. Eftersom pappa jobbade på Göteborgsspårvägar visste hon hur det var. Och hur rätt fick hon jobbigt att gå upp klockan fyra bättre att börja vid fyra på eftermiddagen. Men det är snart över ... pensionering väntar.
 
Nu är det 18 arbetsdagar kvar på mitt fasta schema, blir lite vemodig inte för att jag skall sluta att köra på heltid men jag har blivit 65 år och går mot 70, varje ålder har sin tjusning sägs det. 
 
Jag lyssnar ofta på typ dansmusik, förundras över att ofta är det naturligtvis texter som rimmar men ändå en hel del sanningar och slår an toner som får mig att tänka till. Hur ofta lyssnar man på texten?
Vilken gåva musiken är.
Ger mig en form av balans i mitt mentala liv. Behaglig lugn och lätt i sinnet liksom.
 
Bra att ha hund på deltid
Förmiddagspromenad, snart ligger isen på Saxviken. 
En bild till från dagens promenad. 
Ja då var det bara lite busskörning kvar den här dagen, kvällskörning som är min bästa tid på dygnet.
Kram och sköt om er.
 
Till top