Ja vad skall man säga ... livet är inget dåligt tidsfördriv.

Egentligen är det en del av en dikt som jag bara minns fragment av, slutet minns jag ...Skaparen har menat väl när Han gav oss Ande, kropp och själ. Lappen ligger hemma i min bibel tillsammans med annat minnesvärt. 
 
Nu kan jag andas ut familjen har blivit plus en, inget namn så hon får heta minstingen eller lillasyster. Nu har jag sex barnbarn mellan snart sex och fyra dagar, tre killar och tre tjejer. 
Allt har ju gått bra dom är hemma och försöker hitta en rytm i vardagen, nja inte så lätt kanske med en treåring som gärna vill ha lite uppmärksamhet och ett spädbarn som själv bestämmer sina mattider. 
 
Skönt att vara här och lära känna denna nya lilla människa, sitter så mycket jag får med henne i famnen och det får jag, jag gillar när dom är små och inte ställer krav att man skall veta allting. 
 
Torsdag sista dagen den här månaden för visst är det 31 idag? Jag jobbade i alla fall 28 och 29, i tisdags jobbade jag i Orsa inget jag brukar gilla men det gick otroligt bra inget krångel alls. När jag började köra buss, "anno dazumal" ja då körde jag mycket i Orsa och egentligen är det väldigt fint i dessa  berg och dalar mellan alla små byar, Slättberg, Stackmora, Oljonsbyn, Mässbacken, Skattungbyn, Stenberg, Viborg och Åberga framför allt, ja de finns flera ställen. Men nu sitter jag här
Har inget mer att tillägga, livet är toppen när man har en liten guldklimp liggandes på magen. 
När jag skriver det här är det midnatt igen, vad tar dagen och tiden vägen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top