Tråkigt att vara hemma!

ja i min lilla lägenhet hostande, nysande och så trött. Dumt att börja dagarna klockan 09.15 snart måste jag gå upp 04.50 igen eller ännu tidigare. 
Fick sällskap av Wille några timmar
Fördel det blev en liten morgonpromenad men bara runt kvarteret, inte mycke till energi. Men trevligt med sällskap i alla fall.
Boken för dagen är, Camilla Läckberg En bur av guld...en kvinnas hämnd är vacker och brutal, måste säga mycke spännande. Skönt att kunna läsa utan avbrott om jag vill.
 
Vad skall jag äta ganska tomt i mitt kylskåp, en torr purjolök, en liten bit gurka, isbergssallad och lite rester samt bregott. Halloumi och en burk beasås. Ja då är lunchen bestämd strips på sötpotatis, torr färdigstekt fläskkotlett och lite ugnstekta grönsaker, tur att det finns lite mat i frysen. Jag måste vara tacksam för det lilla i livet, de små sakerna.
Längtar till husvagnen och där finns desto mer mat i kylskåpet kanske skulle ta en vända dit.
Det blev en lugn dag med en liten promenad till, känner att mitt hjärnkontor får vila inte alls så rörigt inga flytt tankar eller renoverings tankar helt upptagen med att koppla av och vänta på provsvaret.
 
 
Till top