Jo när dom sover

Klockan är 22.25 och jag ser tillbaka på några intensiva dagar med Oliver och Viktor, ensam tid har jag väl haft på toan i bästa fall. Som sagt inte en lugn stund. På lördagen var det en stor kvartersloppis i Väse, det är ju lätt med tre barn som bara ser alla dessa leksaker och Vikor skrek bil hela tiden. Tror inte Theres fick titta på och köpa det hon tänkt nu var det ju dessutom alldeles för varmt för att gå omkring där.. men men.
 
När vi hämtat oss och fått fikat så blev det i alla fall en vända till badplatsen för en stunds vattenlek. Både Oliver och Theodor badade och var jätte nöjda men Viktor ville inte alls bada till att börja med men när dom andra gick upp då skulle han minsann vara kvar i vattnet, lång startsträck kanske.
 
Viktor pekar och säger låda, jag kommenterar finns ingen sandlåda, jo låda säger Viktor och pekar på hålet mellan plattorna, okej.
 
Jag och Pysen myser på trappen på morgonkvisten. 
 
Utsikten när man dricker morgonkaffet, grön krokodil vittnar om gårdagens badäventyr i Vänern. 
 
Söndagens äventyr blev Vilda Parken och en annan lekplats i Väse, jo det var mycke lek högt och lågt, spring och allt vad lekplatser har att erbjuda. 
 
Här är en naturlig sandlåda på tomten i Arnön, där det inte är ljung ja där är det sand, bara att leka.
 Men alla sagor har ett slut och nu har två härliga yrväder åkt hem till Mora och jag saknar dom redan, men vi ses om sex dagar. Härligt med barnbarn.
 
 
 
Till top