Fredag i lugn, ro och vila är dagens tema!

Ingen väckarklocka mer än Luna och Ammie men där bestämmer jag när jag går upp i alla fall. Förmiddag med morgonrock på, kaffe och mackor och en god deckare. 
Sitter och funderar vad jag kan göra med altanen på baksidan utan att det kostar "skjorten" önskar mig en vinterträdgård hmm det kostar en del. Drömmer lite ...Tänk en julafton med hela familjen samlad i mitt fina uterum. Ja drömma kan man ju alltid.
Jag kan ju alltid börja med att rensa undan en del felplacerade saker. Hundarna njuter i solen, skönt att jag kan ha altandörren öppen solen värmer.
Nej nu stänger jag av tvn tar en god bok och sätter mig i skuggan, vila var ju dagens tema. Tanken var ju bra men jag somnade gott med boken i knäet.
 
En dag till i historien till enda/ända (vet inte vilken stavning?) I alla fall en dag att glömma inget speciellt har hänt känner mig bara sjuk hosta, svullen och ont i hals, känns som jag har feber men nej det har jag inte. Pernilla ringde och kollade om jag behövde min bil, nej inte behöver jag någon bil. Du låter deprimerad sa hon, nej men jag vill inte vara sjuk och orkeslös. Man skulle kunna tro att jag är döende men nej bara uttråkad.
 
Roar mig med att lyssna på Moras egen radiokanal med massa 60-tals musik. Lite upplyftande i alla fall. Ny dag i morgon och nya möjligheter... siktar på det.
 
Till top