Inte som planerat ....

Jo jag planerar ofta min dag och mycke sällan blir det som jag tänkt, yes till idag då, sov över både Ring så spelar vi och en del av nyhetsmorgon. Vid tiotiden blev det en promenad med hundarna utmed Saxviken, en mycke trevlig sådan träffade på ett antal bekanta som jag byte några ord med. Där fick jag det utbyte av möten för en dag kände mig nöjd och gick med lätta steg hem.
Solen lyser så fint idag men då får jag gömma mig i skuggan, bakom persienner  eller under en hatt (som jag inte har) men jag är inte ledsen för det, hmm syftade på solen alltså.
 
Ny detalj till min hall.... 
 ...som jag nyss satt ihop
 
Idag är många människor ute med sina gamla rishögar med högtalare som också låter, imorgon kan vi plocka ölburkar lite här och där. Snöskoterns dag i all ära men det drar med sig lite annat också, inte för att jag klagar hade jag varit ung hade jag säkert hängt på, för jag minns när jag var ung faktiskt, raggarbil har jag åkt kan jag lova, inget nytt under solen. Fast ljudnivån är lite annorlunda vi spelade bara i bilen med en skivspelare i handsfacket, de ni var tider det och inte drack jag öl utan  Vodka Explorer. Men det var för länge länge länge sedan.
Lyxat till det lite till middag högrevsgryta med massa goda grönsaker ...
Hör ni i natt får ni ställa undan sommarmöblerna för i natt återgår vi till normaltid, fint va! Jag skall ställa undan lite annat också. Jo idag hade jag tänkte greja med diverse saker i Vika, men nu blev det en tvättdag i stället. Resten av kvällen skall jag vakta en sovande Leia, inte speciellt jobbigt.
Ha det gott och glöm inte möblerna.
 
 
Till top