Söndag den sista april, Valborgsmässoafton

Valborgsmäss i Götet!
Tänk det väcker minnen, det är dagen när studenterna i Göteborg samlas på Trädgårdsföreningen för vårtal och mösspåtagning senare var det Chalmer spexet med cortegen, där har jag stått och tittat i tunna skor och sommar klänning för man skulle ju vara vårfin och sedan gick vi på Liseberg ja när jag blev lite äldre, ofta var det kallt och ibland regnade det. Vintern rasat ut .... nu kom ju våren på riktigt. Någon valborgseld tror jag inte vi hade men vi en påskbrasor alltså vid påsk. Även jag har varit på bal på Trädgårdsföreningen med en stilig kavaljer, han hade vit kostym med väst och jag hade en svart långkjol i sammet. 
1975 jag och Alar 
 Men det har hänt mycket sedan den dagen och många år har gått, sista bilden för sedan tog det slut efter ett år ihop.
 
Idag fick jag rycka ut för det saknades en del till frukosten på ishallen, kul att man kan hjälpa till. 
Lilla Selma sover i min famn 
 
Resten av dagen har jag tillbringat med Oliver, Viktor, Selma och Pernilla i Vika. I det fina vårvädret har vi faktiskt varit ut och gått en sväng och suttit på altanen. Efter maten tog vi det lugnt och tittade på hockey ja barnen kollade på var sin padda, lugn Valborg.
 
När jag nu landat i min gamla röda fåtölj känns det bra även om jag är trött, det är intensivt med dessa två pojkar lilla Selma har inte skrikit mycket, hon har mest varit nöjd eller sovit. 
 
Visst blir jag trött ibland men jag gillar mitt liv.
Sov gott alla medmänniskor.

 
 
 
 
 
Till top