Semester känsla

Vaknade väldigt tidigt i en ganska sval husvagn, öppnade dörren och kröp ner i sängen igen, härligt det här semesterlivet, typ. Familjen vaknade och gjorde sig iordning och drog till jobbet. Efter att farmor Britt hämtat Oliver och Viktor var jag alldeles ensam på gården i Vika. En sak jag har funderat över ett tag, var är gränsstenen/råsten mellan tre gårdar, till slut hittade vi den fem cm ner i mossan, så där nu vet vi var gränserna går.  
Idag heter arbetskompisen Stiga och väsnas, dessutom krävs det att jag är i solen. Varje liten bris eller sommarmoln är en befrielse, men himlen är blå och det är +27 grader, det blir många vätskepauser.
Nu har jag i alla fall klippt gräsmattan även om det nästan tog hela dagen. Men oj det var jobbigt. Somnade i fåtöljen när jag kom hem sedan lite mat på det bara en enkel liten grönsakswok, min lilla kropp är lite i obalans. 
 
När jag nu fick lite tid över betalade jag alla räkningar och gjorde balans uträkning så alla pengar in blev placerde, ekonomi balans alltså, skönt.
Avslutade dagen med en härlig promenad med lilla Pysen runt Saxnäs/Tingsnäs finaste promenad vägen. 
 
 
 
Till top