Så är det

Jag hinner med mindre och mindre hann ju mer när jag jobbade 100%. Söndagen vaknade jag och kände mig utvilad så skönt, på kväll följde jag med Jessica på hennes kvällspromenad i rask takt och prat om livet, varför är det så lätt att prata om ditt och datt när man går?
 
Läste något som vi borde tänka på i den rika delen av världen 
Jag har inte allt jag vill ha,
men jag har allt jag behöver.
Tacksamhet är på sin plats.
 
Tiden går fort och annandagen och några dagar har passerat ... livet går vidare som pensionär och ledig sådan. Njutbart! Lite kallare dessa dagar -9 någon dag var det visst lite mildare tittar alltid på termometern när jag stiger steg upp. 
 
Jaja tiden går verkligen fort, vart tog annandagen vägen, tvättade lite kläder, åt lite mat drack lite kaffe tittade på tv någon serie om Gustav V liv, trevlig snubbe. 
 
På måndagen kom Theres och Theodor hit, ja vi skall fira lilla julafton. Så blir det i våran familj, många olika att fira med eller så jobbar dom på julafton men det viktigaste är i alla fall att barnen får sina julklappar. Trevligt när det blir liv och rörelse i lägenheten, jo jag kan njuta i min ensamhet men det är allt trevligt när det är någon här och hälsar på också. Det ligger leksaker precis överallt och favorit leksaken är naturligtvis den stor träningsbollen.
 
Igår var vi till Pernilla och Andre och firade lilla julafton, umgicks, åt god mat (inte julmat) typ biff och massa goda ugnsbakade grönsaker, vi fick till en promenad för att barnen skulle somna så att vi kunde spela julklappsspelet i lugn och ro, barnen hade fått sina julklappar först naturligvis. Alla barn var nöjda och glada för sina julklappar, även jag nöjd och glad för jag fick en julklapp som inte hör till vanligheterna. 
 
Ja då var höjdpunkten julen avverkad, idag blev det tyst i lägenheten igen Theres och Theodor åkte hem till Lesjöfors. Idag har jag bara kört bort allt skräp efter julklapparna, städat undan i lägenheten och tagit det lugnt. 
 
Som sagt jag har allt jag behöver men inte allt jag önskar mig. Inser att min dröm om en stuga på landet än en gång förblir en dröm, stugan i Vika blev alldeles för dyr för min plånbok, men jag har ju en fin lägenhet, mat för dagen, bil som jag tar mig vart jag vill, barnbarn att umgås med. Lite tråkigt var det allt men men får tänka om och framåt.
 
 
Till top