OJ VAD TRÖTT JAG ÄR EFTER TVÅ JOBBDAGAR

Sitter här    och slappar i Jessicas soffa, känner mig så trött efter en arbetsdag till, kollar samtidigt på Hotell Romatik lite kollokänsla över det, räcker att titta. 
 
TOMT I MIN LILLA LÄGENHET 
Nu har vi varit två-tre hundar, två vuxna, ett barn och så jag i min lilla lägenhet på 44 kvm kan ju verka lite trångt men det är så mysigt enda problemet kan ju vara kö till toan, speciellt med en treåring som har lite bråttom ibland. 
 
När jag kom hem igår efter jobbet så var jag helt ensam, inte ens Pysen var här men så blir det när jag väljer att jobba, då har han det bättre i Vika med den stora gården. 
 
ALLA DESSA MASKINER .... THEO TYCKTE DE VAR SPÄNNANDE
Sandhögarna växer dom gräver djupare och djupare. Men idag dundrar det ganska ordetligt också. 
 
Idag är det fortfarande tomt hemma, ingen liten Theodor som tittar in och undrar om mormor är vaken, nja i morse hade nog varit lite tidigt även för honom för jag steg upp vid femtiden. Det blev en arbetsdag till men sedan får dom klara sig själva. De närmaste dagarna är jag upptagen med barnbarnen.
 
Tisdagkväll och jag konstaterar att två arbetsdagar i rad är alldeles tillräckligt för min del, man måste passa på att leva medan man lever. I morgon är det hundarna och barnbarn som står i blickfånget. 
 
 
 
 
 
 
Till top